Αρχική Ειδήσεις Έφυγε από τη ζωή η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

0
Vlcsnap 2016 07 08 12h51m35s103

Πέθανε η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου από ανακοπή σε ηλικία 74 ετών! Ήταν σύζυγος αειμνήστου συναδέλφου Αγαμέμνονα Φαράκου και είχε διατελέσει μέλος του Δ. Σ. της Ενώσεως Συντακτών.

Υπήρξε πάντοτε γενναιόδωρη με τους νέους, τους οποίους παρότρυνε και βοηθούσε στα πρώτα τους βήματα, αλλά και στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.  Πάντα πρόσχαρη, φιλότιμη και ανιδιοτελής, με ένα μόνιμο χαμόγελο να τη συντροφεύει σε όλες τις εκφάνσεις του βίου της, εργάστηκε ακούραστα και ήταν δίπλα σε όποιον συνάδελφο το χρειαζόταν.

  • Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία άρχισε στο προδικτατορικό «ΕΘΝΟΣ». Μετά το κλείσιμο της εφημερίδας το 1970 από τη Χούντα, το 1973 εργάστηκε στην «ΥΕΝΕΔ», στη σύνταξη των ειδήσεων. Παράλληλα, το 1975 άρχισε τη συνεργασία της, που διήρκεσε έως το κλείσιμο της εφημερίδας, με την «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», ως τηλεοπτική συντάκτης, αλλά και ως αρθρογράφος. Εργάστηκε επίσης στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ». Υπήρξε μια επιτυχημένη δημοσιογράφος. Εργάστηκε για δεκαετίες με επιμονή και ζήλο και κατέκτησε το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων. Για πολλά χρόνια εκλεγόταν εκπρόσωπος στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ των δημοσιογράφων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Αργότερα υπήρξε μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής της Ενώσεως, αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ τη διετία 1997-1999.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here