Αρχική Ειδήσεις Απολογισμός τριμήνου: Πρωτιά ΣΚΑΪ, σταθερή άνοδος ΑΝΤ1

Απολογισμός τριμήνου: Πρωτιά ΣΚΑΪ, σταθερή άνοδος ΑΝΤ1

0
Tiletheasi

Τα στοιχεία μέτρησης της Nielsen για το πρώτο τρίμηνο της τηλεοπτικής σεζόν, επιβεβαιώνουν τη σταθερότητα πρωτιάς του ΣΚΑΪ, ο οποίος, παρ’ όλο τον σκληρό ανταγωνισμό, άντεξε και παραμένει κυρίαρχος στη μέση τηλεθέαση για το σύνολο του προγράμματος, αυξάνοντας σταδιακά το μερίδιό του.
Η δύναμη του ΣΚΑΪ βρίσκεται στα πολύ υψηλά ποσοστά της εκτός αιχμής ζώνης (off pick), δηλαδή από το πρωί μέχρι και το δελτίο ειδήσεων.
Ο ΑΝΤ1 επανήλθε τη νέα σεζόν δυναμικά και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης, κερδίζοντας τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο σχεδόν τρεις ποσοστιαίες μονάδες.
Μεγάλος χαμένος της σεζόν είναι ο Alpha, που μέχρι την προηγούμενη σεζόν κατείχε τη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Στο πρώτο τρίμηνο της φετινής σεζόν βρίσκεται στην τέταρτη θέση, καθώς το Star αύξησε το ποσοστό του και πέρασε στην τρίτη θέση, κάτω από τον ΑΝΤ1. Το κοινό του Alpha φαίνεται να έχει μετακινηθεί στον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1.

Σε πτώση το ΕΡΤ Sports

Το Οpen, αντιθέτως, δείχνει σταθερότητα στα ποσοστά του, με μικρές αυξομειώσεις, όπως επίσης και τα τρία προγράμματα της ΕΡΤ. Η έκπληξη του τριμήνου είναι η πτώση των ποσοστών του ΕΡΤ Sports. Το κανάλι από το 4,4% τον Σεπτέμβριο, έπεσε στο 1,6% τον Νοέμβριο.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα.

Χωρίς τίτλοβνηυ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here